mamaplus

Tany Vander, mărturisiri după prima naștere: ”Nu-mi mai doresc copii. E un capitol încheiat„

0
//
27.03.2020

Nutriționista a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, de 2,8 kg, pe data de 15 martie. Deși este extrem de fericită în rolul de mămică, Tany Vander spune că maternitatea este totuși o mare provocare, iar fiecare mamă ”merită câte un monument mare și înalt”.

Cu toate acestea, ea nu-mi mai dorește copii: ”Acesta e un capitol încheiat pentru mine. Poate o să treacă mulți ani, poate o să uit și iarăși o să-mi doresc, dar nu prea cred.” Totodată, Tany a dezvăluit și câteva detalii despre nașterea fiului său Adam.

”Am născut prin cezariană. Mi-au spus la ultrasonografie că săptămâna 38 este limita, așa că, chiar dacă mi-aș fi dorit foarte tare să nasc natural, oricum nu mi-ar fi reușit, fiindcă unica soluție era cezariana sau să provoc nașterea.”

Cât despre kilogramele acumulate în perioada saricinii, Tany spune că a adăugat 18 kilograme, iar după naștere avea doar 8 kilograme în plus.

mamaplus

Nutriționista a mai dezvăluit că soțul ei o susține foarte mult în această perioadă.

”Cu Vasile e imposibil să te cerți, el are o răbdare ieșită din comun. Chiar dacă îl mai provoc uneori, el își menține calmul. Eu am ajuns la concluzia că dacă nu există dragoste serioasă și puternică până la copil, nu știu dacă după naștere mai rezistă căsnicia. Atunci când soțul se implică 100% în creșterea copilului se schimbă prioritățile cum n-ai da.”

mamaplus