mamaplus

Silvia Petrov, mai emoționată ca niciodată: ”E ziua ei, dar de fapt e și ziua mea”

0
//
19.10.2020

Baloane, cadouri și zeci de mesaje de felicitare pentru fetița prezentatoarei TV Silvia Petrov. Micuța Aris Rosalie împlinește azi un anișor și cu această ocazie părinții i-au organizat o zi cât de poate de specială, care se va încheia cu o petrecere restrânsă într-un local din Chișinău. Mai mult, Silvia a publicat și o serie de imagini noi cu Aris, care sunt absolut superbe.

mamaplus

”Aris s-a născut pe 19 octombrie 2019, la ora 23:08 și toată ziua mă uit la oră și retrăiesc emoțiile de anul trecut. E ziua ei, dar de fapt simt că este și ziua mea. Diseară vom da o mini-petrecere în cinstea ei. I-am pregătit două rochii și un costum sportiv. Să știți că detestă rochiile, le cam rupe pe la margini, dar sper că vor ține doar pentru poze, pentru că după aia o îmbrac în costum sportiv. Aceeași problemă o avem și cu pantofii. Îi scoate imediat din picioare și plânge. Cu ghetele însă este mai fericită… Aris e mai băiețoasă din fire…”, a povestit Silvia Petrov pentru MamaPlus.md.

mamaplus

Dacă tot e ziua surprizelor astăzi, părinții lui Aris Rosalie au publicat și un filmuleț inedit cu imagini surprinse încă din prima zi de viață a fetiței.

Sunt atât de emoționată, încât mi-e greu să spun multe. 🙂 So, vă prezint un filmuleț care va vorbi în locul meu. Aris, de la naștere, până astăzi, când merge singură și învață să vorbească. Până astăzi, când împlinește un an! ❤ #asecondadayfrombirth #happybirthday #arisrosalie #oneyearold 🥳

Posted by Silvia Petrov on Monday, October 19, 2020