Ai observat și tu că fiecare femeie însărcinată are o frumusețe absolut magică? Apoi, devenind mamă, această frumusețe persistă, doar că sarcina lasă urme pe corp, care nasc complexe.

mamaplus.md

Dacă pielea ta nu este ajutată în aceste momente, ea nu va face față și vergeturile vor apărea în cel mai scurt timp.

Pentru a evita aceste situații neplăcute și a te bucura din plin de emoțiile minunate din această perioadă, Weleda a creat Uleiul de Corp pentru Sarcină.

Vergeturi? Nu, nu am auzit.

Uleiul de Corp pentru Sarcină de la Weleda este un ulei antivergeturi care conține cele mai pure și naturale ingrediente. Acesta protejează pielea și o ajută să facă față schimbărilor suferite în perioada sarcinii.

Conținutul de ulei de migdaleulei de germeni de grâu bogați în vitamina E și extract de arnică organică previn formarea vergeturilor. Iar uleiurile prețioase de trandafir, neroli, smirnă și tămâie te învăluie cu un parfum delicat și delicios.

De ce anume Uleiul de Corp pentru Sarcină de la Weleda?

În primul rând, pentru că Weleda creează magie din produse naturale și aduce cele mai puternice beneficii în viața fiecărei persoane care îi folosește produsele. Acest ulei:

  • Previne apariția vergeturilor
  • Hrănește pielea și îi menține aspectul sănătos
  • Îmbunătățește vizibil elasticitatea și aspectul pielii
  • Menține pielea hidratată

 

mamaplus.md

Cum folosești Uleiul de Corp pentru Sarcină de la Weleda?

Pentru cele mai bune rezultate, se utilizează de 2 sau 3 ori pe zi, de la începutul sarcinii și până la încheierea perioadei de alăptare. Uleiul se aplică pe abdomen, coapse, fese și sâni cu mișcări circulare delicate. În urma acestui proces, atât mama, cât și bebelușul se vor relaxa și vor adormi fericiți și împliniți.

Sugestie pentru extra-pozitivism: Atunci când masezi burta, vorbește cu copilul. Astfel, creezi un contact valoros cu el. Copilul poate auzi și simți vocea ta pe toată perioada sarcinii, așa că profită de asta și nu pierde niciun moment.

Cu o formulă ideală și cel mai important, naturală, Uleiul de Corp pentru Sarcină te ajută să fii în armonie cu corpul tău în această perioadă minunată. Poți comanda Uleiul pe www.biorganic.md sau cumpăra direct din BIOrganic Raw Cafe.

Pentru că tu și copilul tău meritați tot ce este mai bun.

mamaplus.md