mamaplus

Rihanna, despre al treilea trimestru de sarcină: ”Mă simt cam dolofană, dar asta e!„

-
//
17.03.2022

De când a anunțat că este însărcinată cu primul său copil, Rihanna își alintă admiratorii cu ținute atipice. Cântăreața în vârstă de 34 de ani știe cum să iasă din tipare și o face de fiecare dată cu mult șarm și stil. Zilele trecute, vedeta a povestit într-un podcast pentru revista People ce schimbări au intervenit în viața ei odată cu începutul celui de-al treilea trimestru de sarcină.

Rihanna a subliniat că în această perioadă este extrem de important ca o viitoare mămică să se miște cât mai mult, chiar dacă este din ce în ce mai greu să facă acest lucru, având în vedere dimensiunile tot mai mari ale burticii. Ea spune că motivația ei pentru a face mișcare sunt evenimentele la care participă și faptul că se machiază și inventează ținute noi. Elementul cheie este... burtica dezgolită.

”Sunt așa zile în al treilea trimestru când te trezești și te întrebi: ‘Oh, chiar trebuie să mă îmbrac?’ Cu siguranță, machiajul te ajută să te simți mai bine în perioada sarcinii. Savurez din plin. Îmi place că nu trebuie să-mi fac griji și să-mi acopăr burtica. Ce-i drept, mă simt cam dolofană, dar asta e. Am un bebeluș aici!”, a menționat Rihanna.

Viitoarea mămică a mai adăugat că în această perioadă îi place să experimenteze tot mai mult cu ținutele ei vestimentare.

”Mai vin și zile în care simți că efectiv nu poți să te ridici din pat, dar din momentul în care pui pe față puțin fond de ten, aplici puțin ruj pe buze - te transformi văzând cu ochii! Atunci când pui pe tine niște haine frumoase, te simți mult mai bine. Am auzit asta de la alte gravide, iar acum pot spune cu certitudine că anume așa se întâmplă.”, a povestit cântăreața.

mamaplus