mamaplus

În prag de naștere, Gina Pistol se confruntă cu o nouă problemă: ”Oare mai scap de ele?”

-
//
18.02.2021

Gina Pistol este în culmea fericirii de când a aflat că ea și Smiley o să devină părinți pentru prima dată. Momentul în care își vor strânge fetița în brațe se apropie cu pași repezi, însă până atunci, Gina Pistol se confruntă cu tot felul de probleme care nu-i dau pace.

Pe tot parcursul sarcinii, frumoasa bondină și-a ținut la curent fanii cu starea ei de sănătate și a bebelușului și le-a mărturisit că a întâmpinat tot felul de modificări ale stării sale obișnuite.

Recent, frumoasa blondină le-a mărturisit fanilor că a întâmpinat o problemă dermatologică care o îngrijoreză și de care speră să scape cât mai repede. Aceasta a spus că i-au apărut foarte multe alunițe la nivelul gâtului. Mai mult decât atât, vedeta s-a și filmat pentru a le arăta urmăritoarelor cum arată și să le ceară un sfat, mai ales celor care au devenit deja mame și au întâmpinat aceeași problemă.

„Nu știu dacă ați trecut prin asta, cele care ați născut sau sunteți însărcinate. Mi-au apărut niște alunițe pe gât. Multe. Multe. Nu știu cum se numesc. Oare mai scap de ele?”, le-a mărturisit Gina Pistol internauților.

mamaplus