mamaplus

O gravidă în 9 luni a alergat 1,6 kilometri în doar 5 minute şi 25 de secunde

-
//
22.10.2020

Americanca Makena Myler a pus pariu cu soţul său că poate alerga o milă (1,6 km) în mai puţin de 8 minute. Nu numai că sportiva însărcinată în nouă luni a avut câştig de cauză, dar a reuşit să străbată distanţa de circa 1,6 kimometri în doar 5 minute şi 25 de secunde. Adică doar cu un minut şi 12 secunde mai mult decât recordul mondial feminin!

Makena, în vârstă de 28 de ani, a alergat pe pista de atletism a unui stadion din Los Angeles, California. Sportiva âvisează să reprezinte SUA la Jocurile Olimpice și a scos un timp extraodinar în cursa pe care a alergat-o cu aprobarea a doi medici.

„Cred că sarcina este un lucru frumos şi nu este o accidentare sau o boală. În primele trei luni nu am crescut în greutate, dar mă simţeam epuizată şi probabil că alergam mai încet decât acum”, a declarat Makena pentru Good Morning America.

Ea continuă să se antreneze de cinci sau şase ori pe săptămână chiar şi după ce a rămas însărcinată. medicul care se ocupă de supravegherea sa i-a spus că poate face absolut tot ce făcea înainte să rămână însărcinată, atâta vreme cât activitatea nu-i provoacă nicio durere.

mamaplus