mamaplus

O femeie a născut 4 bebeluși timp de 11 luni. Nu este vorba de cvadrupleți!

-
//
19.01.2020

Este povestea lui Becky John, o mamă de 30 de ani din Marea Britanie care poate fi considerată cu adevărat „eroină”. Încă din timpul primei sarcini, Becky și soțul ei s-au gândit că ar fi frumos ca fetița lor Mya să aibă un frate sau o surioară de vârstă apropiată cu ea. Așa că, la scurt timp după nașterea fetiței au încercat din nou să conceapă. Nimeni din familie nu avea să prevadă surpriza. Becky John a rămas însărcinată cu tripleți, pe cale naturală.

„Mă uitam la monitor în timpul ecografiei și nu îmi venea să cred. Am numărat bătăile inimii copilașilor, una câte una. Era totul real. Eram însărcinată cu tripleți”, își aduce aminte mămica.

Bebelușii au fost concepuți pe cale naturală și proveneau din fecundarea a trei ovule separate, situație extrem de rară. Cei doi părinți mai au împreună o fiica mai mare de 9 ani. După cea de-a treia sarcină, Becky și John se puteau mândri cu o familie mare, cu 5 copii.

„Burta mea era atât de mare, încât abia mă puteam mișca. Soțul meu devenise puțin îngrijorat. Se gândea, la fel ca și mine, cum ne vom descurca cu atâția copii mici.”

”Kayla, fetița cea mare, este încântată de noii ei frățiori și surioare. Și mă bucură enorm să știu că Mya și tripleții vor crește împreună, având o vârstă atât de apropiată”, au mai spus părinții.

mamaplus

Ryan, Raya și Phoebe au venit pe lume în luna ianuarie, prin cezariană. „Eram pur și simplu imensă. Abia mă puteam mișca. Nici nu era de mirare având în vedere că doar greutatea bebelușilor era de aproape 7 kilograme. Nu-mi venea să cred. Mă simțeam ușurată că erau bine și sănătoși”, a adăugat Becky John

mamaplus