mamaplus

O femeie a confundat sarcina cu apendicita și a născut brusc într-o parcare

0
//
26.02.2021

Chiar dacă pentru majoritatea femeilor sarcina vine la pachet cu un șir de simptome specifice, se pare că există cazuri unice și chiar misterioase când o viitoare mamă habar nu are că este în așteptarea unui copil. Este și cazul unei femei din Marea Britanie, care nu și-a dat seama că este însărcinată și nu a avut niciun simptom, iar într-un final a născut într-o parcare, scrie publicația britanică Daily Star.

La începutul lunii februarie, Delyth Jones în vârstă de 25 de ani povestește că a simțit brusc o durere acută în abdomen la miezul nopții, iar a doua zi a refuzat să meargă la muncă. Când au început contracțiile, femeia s-a gândit că ar avea o criză de apendicită.

”Am mai avut astfel de dureri anterior și am fost internată în spital. De aceea m-am gândit că și de data asta am aceeași problemă. Le-am sunat pe mama și pe sora mea, să vină să mă ajute. La un moment dat intensitatea durerilor s-a schimbat brusc, iar eu am căzut la podea”, povestește femeia.

Mama și sora femeii au ajutat-o să urce apoi în mașină și au chemat ambulanța cu o moașă, pentru că între timp Delyth striga că naște. Copilul a venit pe lume într-o parcare, după care mama și bebelușul au fost transportați la spital.

Băiețelul cântărea la naștere 3,4 kg și este perfect sănătos. Mare i-a fost uimirea soțului femeii când s-a întors acasă după o zi de muncă și a aflat că a devenit tată.

mamaplus