Artista internațională va deveni mamă pentru prima dată și spre bucuria fanilor a publicat primele imagini cu burtica de gravidă. Anunțul a fost făcut prin intermediul unor imagini publicate pe contul său de socializare, în care le arată admiratorilor burtica de gravidă.

Superstarul Nicki Minaj, în vârstă de 37 de ani și soțul său s-au căsătorit în octombrie 2019, după un an și ceva de relație:„Cred că am în sfârșit ce îmi doream, anume fericirea. A fost greu să ajung într-un loc fericit. Acum că sunt aici, nu vreau să compromit acest lucru pentru nimeni și nimic.”, spunea aceasta în trecut.

mamaplus

Ce spunea despre rolul de mamă

Înainte ca visul să i se îndeplinească, Nicki Minaj mărturisea că este nerăbdătoare să devină mamă, ba chiar este pregătită să renunțe la cariera ei pentru a se axa pe viața de familie.

Semnele că Nicki este însărcinată au apărut încă din luna mai, când le povestea fanilor săi pe pagina personală că se confruntă cu multe grețuri și stări de rău, motiv pentru care toată lumea se întreba dacă nu ascunde ceva.

mamaplus

Mai mult de atât, atunci când a fost întrebată când va posta imagini cu burtica de gravidă, starul internațional a răspuns că „în câteva luni. Lumea nu este încă pregătită”.

mamaplus