mamaplus

Meghan Trainor a explicat de ce a stat întinsă cu capul în jos pe canapea, în fiecare zi, înainte să nască

0
//
16.11.2021

La începutul acestui an cântăreața Meghan Trainor a devenit mamă pentru prima oară și a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Chiar dacă atunci era prinsă în euforia de după naștere și nu și-a povestit experiența ei cu prima sarcină, acum Meghan a făcut câteva dezvăluiri despre acea perioadă deloc ușoară pentru ea.

Meghan a povestit într-un interviu că în ultimele săptămâni de sarcină a fost nevoită să stea întinsă cu capul în jos pe canapea în fiecare zi, sperând că astfel bebelușul se va așeza corect în poziția de naștere.

Până la 36-37 de săptămâni de sarcină, majoritatea bebelușilor se mută singuri cu capul în jos. Când bebelușii rămân cu picioarele sau cu funduletul în jos, este vorba despre prezentație pelviană, ceea ce ar însemna complicații la naștere sau nastere prin cezariană. În unele cazuri, un medic obstetrician poate roti manual copilul, dar dacă acest lucru nu-i reușește, se recomandă de obicei o operatie cezariană.

Câștigătoarea premiului Grammy, Meghan Trainor, s-a înarmat cu multă răbdare atunci când a aflat că fătul se afla, de fapt, într-o prezentație pelviană. Meghan trecute prin alte provocări de la începutul sarcinii, fiind diagnosticată cu diabet gestațional, care afectează 2-10% din sarcini în fiecare an.

Diabetul gestațional apare atunci când organismul nu poate sintetiza suficientă insulină, ceea ce duce la creșterea glicemiei. Dacă rămâne necontrolat, diabetul gestational poate provoca naștere prematură și alte complicații ale sarcinii. 

Prin urmare, artista a adoptat o alimentație specială și echilibrată, pe care a menținut-o și după naștere.

Nașterea micuțului Riley a venit ca o binecuvântare pentru ea, iar într-un interviu recent Meghan a dezvăluit că își mai dorește copii, de preferat gemeni.

mamaplus