mamaplus

”Mama Plus Size” Ashley Graham, despre sexul în timpul sarcinii și kilogramele acumulate

0
//
09.12.2019

Modelul plus size Ashley Graham așteaptă primul copil cu soțul ei, Justin Ervin, și s-a bucurat de oportunitatea de a poza pentru coperta ediției din ianuarie a revistei Vogue. Cu această ocazie, viitoarea mămică a făcut și câteva mărturisiri din viața ei de familie.

În interviul pe care l-a acordat revistei Vogue, vedeta a vorbit despre experiență sarcinii, pe care a descris-o drept un carusel al emoțiilor, și a amintit și câteva sfaturi pe care le-a primit.

„Am nevoie de timp pe care să-l petrec singură, dar când ies, de obicei sunt sufletul petrecerii. Acum toată lumea vrea să vorbească cu mine despre cum e să fii însărcinată. Mi-am ascuns sarcina în primele patru luni. Întotdeauna am păstrat controlul asupra corpului meu, când oricine altcineva ar fi vrut să-mi dicteze cum să fiu, dar acum am această viață în mine care îmi zice: ”Nu mai e al tău acum, e al meu”. Și trebuie să amuțești. Și am simțit că nu am cu cine să vorbesc. M-am îngrășat repede. Și mă simțeam singura. Un sfat pe care mi l-a dat stilista mea, Jordan Foster, a fost să mă împrietenesc cu femei însărcinate. Niciuna dintre prietenele mele nu avea o relație, darămite să fie însărcinată. Iar acum am noua prietene însărcinate”, a povestit Ashley.

mamaplus

Modelul a vorbit și despre continua sa căutare a unor poziții de sex în timpul sarcinii: „Acum, cu sarcina, lucrurile sunt complet diferite. Pentru că acum e burta asta uriașă care poate fi foarte sensibilă dacă te întinzi pe ea sau dacă iei altă poziție. Am ajuns să-mi întreb fiecare prietenă care are copii sau care este însărcinată ce poziții practică. Așa trebuie să fie o discuție normală între mame”

mamaplus