Atunci când a aflat că este însărcinată, nu prea știa cum să-și exprime întreaga bucurie, pentru că aceasta era imensă. La 41 de ani, actrița Lili Sandu se pregătește să devină mamă pentru prima oară, după o perioadă îndelungată de așteptări și investigații medicale. Acum este o graviduță fericită, merge la medic cu regularitate și spune că sarcina a făcut-o extrem de responsabilă. Într-o postare recentă pe Instagram, Lili a publicat o poză din cabinetul USG, unde ”s-a reîntâlnit” cu bebelușul din burtică.

”Unul dintre momentele care ma fac atât de fericită... Mi se face tare dor de bebe și parcă simt că trece o veșnicie până ajung să fac o ecografie. Mă mulțumesc să-l văd pe un ecran să știu că este bine și să-i aud bătăile inimioarei până voi ajunge să-l țin în brațe, să-l pup, să-l miros, să-l alint, să-i cânt, să-l iubesc necondiționat, așa cum nu mă credeam capabilă... Să fiu Mamă.”, a scris artista.

mamaplus

Lili Sandu trăiește de câțiva ani buni o poveste de dragoste ca-n povești cu Silviu Ţolu. Cei doi s-au logodit anul trecut în timp ce se aflau în vacanță la Istanbul.

mamaplus
mamaplus