mamaplus

Lili Sandu a dezvăluit sexul bebeluşului. E în luna a cincea de sarcină

0
//
30.03.2020

La 40 de ani, Lili Sandu trăieşte cea mai mare bucurie din viaţa sa. În decembrie a aflat că este însărcinată, iar acum a dezvăluit sexul bebeluşului din burtică!

Chiar dacă trecem printr-o perioadă dificilă, criza coronavirusului, Lili Sandu are zâmbetul pe buze. Ea şi partenerul său, Silviu Ţolu, vor deveni peste puţine luni părinţi pentru prima oară. Recent, pe Youtube ei au făcut publică vestea. Vor avea o fetiţă sau un băieţel? Vedeta nu şi-a mai ţinut fanii cu sufletul la gură şi a povestit că medicul i-a spus că va fi mama unui băieţel. 

"Acest băieţel este de fapt ceea ce mi-am dorit. Poate că undeva mi-aş fi dorit să fie fetiţă pentru că poate gândeam superficial. Mă gândeam că fetiţele sunt ataşate de mame, că le putem îmbrăca frumos, că sunt gingaşe, mai dichisite, dar cred că Dumnezeu ştie exact de ce este un băieţel şi vreau să zic că îl iubesc dinainte să se nască. Nu am crezut vreodată că va exista atâta iubire în inima şi sufletul meu.", a dezvăluit Lili Sandu pe contul său de YouTube. 

Totodată, vedeta a mai povestit că în luna decembrie s-a temut pentru sarcina sa, a avut anumite sângerări şi a mers de urgenţă la medic. Îi era frică de un avort, dar doctorii au avut grijă de ea şi i-au făcut cele mai bune recomandări. Acum, vedeta abia aşteaptă să îşi strângă la piept băieţelul.