mamaplus

Kim Kardashian, dezvăluiri dureroase despre prima sarcină: ”Presa mă compara cu o balenă!”

-
//
16.04.2021

Kim Kardashian a vorbit de curând despre unul dintre cele mai grele momente ale vieţii ei. Din cauza unei afecțiuni numite preeclampsie, bruneta a luat foarte mult în greutate la prima sarcină, iar presiunea publică a adus-o în pragul unei căderi nervoase. Kim a  a arătat cu degetul presa tabloidă şi social media, spunând că i-au făcut viaţa un calvar în acea perioadă.

Una dintre cele mai controversate vedete din lume, Kim Kardashian a mers mereu pe premisa ”câinii latră, caravana trece”, făcând munți de bani impasibilă la ştirile vehiculate despre ea. Sau cel puțin aşa a dat impresia căci, iată, conform unei declarații neaşteptate, nu a fost niciodată imună la ”gura lumii”. 

După ce a vizionat recent documentarul ”Framing Birtney Spears”, axat pe modul în care presa şi paparazzi i-au afectat viața cântăreței, fosta soție a lui Kanye West a izbucnit în social media, unde a făcut o serie de mărturisiri surprinzătoare despre propria viață.

Vedeta a rememorat unul din cele mai negre perioade din viața ei, deşi trebuia să fie cel mai frumos: prima ei sarcină, în 2013. 

”În timpul sarcinii cu North, am suferit de preeclampsie, prin urmare mă tot umflam şi nu aveam ce să fac în privința asta. Am luat în greutate 27 de kilograme şi am născut cu şase săptămâni înainte de termen. Nu era zi de la Dumnezeu în care să nu plâng văzând ce se întâmplă cu corpul meu, anxietate sporită de presiunea constantă de a fi comparată cu ceea ce societatea consideră aspect de ”femeie însărcinată sănătoasă”.

Presa mă compara cu balena Shamu! Pozele care apăreau cu mine în social media şi în tabloide mă făceau să mă simt aşa nesigură pe mine. Chiar ajunsesem să mă întreb cu teamă dacă voi mai reveni vreodată la dimensiunile inițiale. Eram săptămânal făcută de ruşine cu tot soiul de imagini. Toate acestea mi-au doborât încrederea, a fost atât de dureros că luni de zile nu am mai ieşit din casă. M-a distrus perioada aceea”, a declarat Kim Kardashian, vizibil marcată de experiența prin care a trecut în urmp cu opt ani.

mamaplus

”Eu, din fericire, am reuşit să folosesc frustrarea şi jena drept combustibil al motivației care m-a făcut cine sunt astăzi, dar ar fi o minciună să spun că nu am fost afectată psihic. Spun toate acestea cu speranța că oamenii care îi ridiculizează sau îi hărțuiesc pe alții să-şi reconsidere atitudinea şi să devină mai înțelegători, mai empatici. Nu ştii niciodată prin ce trece o altă ființă în spatele uşilor închise”, a concluzionat Kim, aflată acum în plin proces de divorț cu rapperul Kanye West. 

mamaplus