mamaplus

Katherine, fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger este însărcinată

0
//
27.04.2020

Katherine Schwarzenegger şi Chris Pratt vor deveni anul acesta părinţi pentru prima oară. Chiar dacă ne aflăm în plină pandemie, primim şi veşti care ne aduc zâmbetul pe buze. L-am văzut pe Arnold Schwarzenegger în zeci de filme, într-o mulţime de ipostaze, dar în rolul de bunic niciodată. Fiica lui cea mare, Katherine, este însărcinată cu primul copil.

La 30 de ani, Katherine va deveni anul acesta mamă. Soţul ei, actorul Chris Pratt, în vârstă de 40 de ani, acesta va fi al doilea copil. El mai are un fiu cu fosta soţie, Anna Faris. Viitori părinţi s-au căsătorit în luna iunie a anului trecut, după o relaţie de un an. 

mamaplus

Viitorul bunic, Arnold Schwarzenegger, afirma într-un interviu pentru publicaţia Extra că abia aşteaptă să aibă nepoţi, dar nu pune presiune pe fiica lui, în acest sens: "Ştiu că se va întâmpla acest lucru mai devreme sau mai târziu. Este decizia lor."

Katherine Schwarzenegger e însărcinată şi merge pe bicicletă

Recent, imediat după ce s-a aflat că fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger e însărcinată, aceasta şi Chris Pratt au fost surprinşi într-o scurtă plimbare. Amândoi au fost fotografiaţi pedalând. Chiar dacă va deveni în scurt timp mamă, Katherine e curajoasă şi se urcă pe bicicletă. Oare nu e periculos? Din fotografiile acestea, se pare că viitoarea mămică se bucură nespus de plimbare, sarcina merge bine, iar ea este într-o formă fizică de invidiat. 

mamaplus
mamaplus