mamaplus

Graviduța Katy Perry glumește cu poftă: ”Sincer, mi-e dor de unele băuturi alcoolice…”

0
//
04.05.2020

Într-o discuție cu fanii săi pe o rețea de socializare, cântăreața americană Katy Perry a dezvăluit câteva lucruri interesante despre sarcina sa. La cei 35 de ani ai săi, Katy spune că sarcina i-a cam dat peste cap multe activități zilnice. Mai în glumă, mai în serios, Katy spune că ar bea o bere rece cu lime în loc de o ceașcă cu ceai, potrivit DailyMail.

Katy a mai povestit și experiența sa amuzantă de la ultrasonografie: ”Am fost la medic chiar ieri și mi-a făcut o ultrasonografie. Fetița era foarte activă. Când m-am uitat mai atent la ecran, am văzut cum îmi arăta degetul mijlociu. Mi-am zis atunci: ”Asta e fata mea!””

mamaplus

Artista s-a gândit între timp și la prenumele pe care îl va purta micuța ei și anume Ann Pearl, în cinstea bunicuței sale care a plecat recent la îngeri.

Katy Perry a mai mărturisit că din cauza pandemiei și a carantinei nu va organiza un baby shower în cinstea fetiței din burtică. Chiar și așa, Katy Perry și logodnicul ei Orlando Bloom așteaptă cu nerăbdare marea întâlnire cu fiica lor. Cei doi și-au amânat și nunta care urma să aibă loc în acest an în Japonia, cu o listă de 150 de invitați.