mamaplus

Gravidă în luna a noua, soția lui Cabral a sărit gardul. Bărbatul a povestit întreaga pățanie

-
//
10.09.2021

Frumoasa Andreea Ibacka a ajuns pe ultima sută de metri cu sarcina, însă este suficient de activă încât să-și pună pe jar soțul, vecinii și prietenii. Mai exact să le dea palpitații, pentru că nimic nu-i stă în cale atunci când vrea să facă lucruri trăsnite, mai ales cu o burtică de gravidă cât un pepene. Ca să fim mai clari, câte gravide s-ar încumeta să sară un gard (destul de înalt) fiind în luna a noua de sarcină? Andreea a făcut-o, iar soțul ei, celebrul prezentator TV Cabral, a povestit totul cu lux de amănunte.

„- Bă! Soția ta e gravidă tare, nu? Că sare gardul, de-aia întreb.

Mă blochez. Mă uit iar la ecran. Era un vecin…

– Ce face?!?!

– Gardul vostru. Sare gardul vostru. Sare în stradă. Pare puțin supărată…

Închide. Sun la Andreea Ibacka. Nu răspunde. Sun iar. Nimic.

Mă sună un număr.

– Alo?

– Mic, sunt eu. S-a blocat ușa și am rămas blocată cu Namiko în curte. Fără chei. Nu putem nici să ieșim din curte, nici să intrăm în casă. Vii cu cheile?

– Ai sărit gardul?!??

– Păi ce era să fac, să mă pun pe plâns?! I-am explicat piticei că dau o fugă până la vecini, am sărit gardul, te-am sunat, acum sar gardul înapoi la copil. Paaaa!

Și închide.

Luna a noua.

N-am ce să adaug la treaba asta. Aș concluziona cumva… dar nu-mi vine cum. Care. Ce.”, a povestit Cabral pe rețelele sociale.

Din fericire, în urma acestei întâmplări cu năbădăi nu a avut nimeni de suferit, însă totuși nu ar fi de dorit să repetați trucul în condiții casnice, mai ales dacă aveți burtică de viitoare mămică.

Voi ce lucruri trăsnite ați făcut în ultimul trimestru de sarcină?