Gigi Hadid va deveni în curând mămică pentru prima oară și pentru că se află într-o perioadă extrem de frumoasă din viața ei, a decis să capteze aceste momente într-un pictorial unic și senzațional! 

 

mamaplus

”Cresc un înger”, a scris ea în dreptul fotografiilor pe care le-a postat pe Instagram.

Gigi Hadid și iubitul ei, Zayn Malik se bucură din plin de noul rol important pe care îl vor avea foarte curând, pentru că top modelul se află în ultimul trimestru de sarcină și abia așteaptă să-și țină în brațe bebelușul.  

În imaginile realizate de fotografii Luigi și Lano, Gigi a apare îmbrăcată în rochii transparente, prin care i se poate întrezări burtica proeminentă. Mai mult de atât, ea și-a asortat outfitul cu un wet look și cu un machiaj dramatic.

mamaplus

Chiar dacă este top model și urmează de regulă diete stricte, sarcina i-a permis micile bucurii ale vieții cum ar fi covrigii sau chiflele pe care, mai nou, le adoră.

mamaplus

Gigi Hadid și Zayn Malik au o poveste de dragoste controversată. Cele două vedete au început o relație în 2015, iar după trei ani au decis să meargă pe drumuri separate. Trei luni mai târziu anunțau împăcarea, însă în luna noiembrie a aceluiași ani s-au despărțit din nou. După un an și jumătate, la începutul anului 2020, Gigi și Zayn au fost surprinși împreună, iar după au anunțat că vor avea un copil.  

mamaplus