mamaplus

”Fătul zâmbăreț”: O gravidă a publicat imaginea de la ecografie și a adunat 10 milioane de vizualizări

-
//
14.03.2022

Vizita la cabinetul de ultrasonografie în timpul sarcinii îți poate aduce un amalgam de emoții. Prima întâlnire cu fătul care se dezvoltă în uterul tău va fi una care îți va rămâne în amintiri pentru totdeauna. La fel a fost și pentru Tia Wittenborn, o tânără mămică, care s-a trezit extrem de populară peste noapte. Ea a publicat pe Tik Tok un filmuleț în care împărtășește prima imagine cu viitorul său bebeluș.

În timp ce unii următori au observat un chip zâmbăreț și binevoitor, alții au menționat că acel chip este cât se poate de înfricoșător.

mamaplus

Fătul începe să facă cunoștință cu lumea din jur începând cu săptămâna 11 de sarcină. Pentru început, se dezvoltă simțul tactil, astfel încât el începe să atingă tot ce poate. Ulterior, bebelușul din burtica ta va începe să sughițe, să caște și să zâmbească.

Dacă înainte se credea că zâmbetul este doar un reflex, acum oamenii de știință sunt de părere că zâmbetul fătului este mai mult decât un reflex. Prin urmare, s-ar putea ca fătul care a zâmbit atât de expresiv în imaginea de la ecografie să o fi salutat în acest mod pe mama sa.