mamaplus

Doina Stratan, internată de urgență în spital: ”Nu mereu totul decurge așa cum ne dorim”

-
//
22.03.2021

În dimineața zilei de astăzi, tânăra mămică și bloggerița Doina Stratan a făcut un anunț care i-a cam pus pe gânduri pe urmăritorii săi. Fiind însărcinată în 28 de săptămâni, Doina a fost internată de urgență în seara zilei de ieri la Institutul Mamei și Copilului din capitală, din cauza unor probleme de sănătate. Deși a fost mai discretă și nu a specificat ce anume s-a întâmplat, ea a găsit timp să lase un mesaj pentru cei care își fac griji pentru starea ei de sănătate și a bebelușului din burtică.

mamaplus

Fiind la a doua sarcină, Doina Stratan are mai multă grijă de ea și chiar a menționat de mai multe ori că a fost nevoită să se autoizoleze în primul trimestru de sarcină, inclusiv din cauza pandemiei. Tânăra mămică așteaptă un băiețel, iar între timp a ales și un prenume pentru el, menționând că i-ar plăcea să-l cheme Markus sau Mark.

Bloggerița mai spune că își dorește să-și aducă pe lume copilașul pe cale naturală, însă este conștientă de faptul că nașterea este un proces foarte imprevizibil și niciodată nu știi ce poate interveni și cum se va comporta bebelușul.

Menționăm că Doina Stratan mai are o fetiță de doi anișori și jumătate, pe care o cheamă Alisa și este căsătorită cu Alexandru Atamanenco.

mamaplus