mamaplus

Cum slăbesc vedetele după sarcină: Uma Thurman a dat jos 30 de kilograme!

0
//
20.09.2019

Sarcina este o perioadă frumoasă și specială, dar după naștere apar unele momente greu de depășit pentru mămici. Este vorba despre acele kilograme în plus, pe care e cam dificil să le dai jos fără diete și antrenamente personalizate. Află în continuare ce au făcut câteva mămici celebre de la Hollywood pentru a-și reveni rapid în formă:

Penelope Cruz

mamaplus

Frumoasa actriță este una dintre mămicile care au uimit întreaga lume cât de repede și-au revenit la silueta de odinioară, după naștere.

Vedeta nu a slăbit cu ajutorul sportului, pe care a declarat că îl uraște, ci a mers pe mâna dietei mediteraneene. Și pentru că nu se putea slăbi fară niciun strop de mișcare fizică, Penelope a apelat la balet pentru a mai arde câteva calorii.

Miranda Kerr

mamaplus

Tânăra mămică s-a văzut nevoită să revină rapid după naștere la silueta care a consacrat-o și pe care o afișa pe podiumurile din întreaga lume.

Secretul slăbitului ei rapid a constat într-o dietă bazată pe grupe de sânge. Vedeta a declarat că a încercat să îi ofere organismului toți nutrienții necesari, dar prin alegeri alimentare compatibile cu grupa ei de sânge - A - alimente alcaline, produse proaspete, apă filtrată.

Uma Thurman

mamaplus

Ea este femeia care s-a luptat cu peste 30 de kilograme luate în plus în sarcină!

Efortul de a le da jos nu a fost deloc simplu, iar vedeta a recunoscut că a făcut sport intens și o dietă nutrysistem pentru a-și recapăta silueta.

Pink

mamaplus

Cântăreața este una dintre mămicile care s-au rotunjit bine în timpul ambelor sarcini, dar a reușit să slăbească rapid. Ea le recomandă femeilor să facă sport până la sarcină, pentru că astfel vor putea să-și revină mai ușor după naștere.

Pink a apelat la un antrenor personal de sport, în special Aerial Yoga, a urmat o dietă echilibrată și a reușit să revină la silueta de odinioară.

Gwineth Paltrow

mamaplus

Înainte de sarcină, actrița era adepta dietei macrobiotice, a dat de gustul produselor de tip fast-food când a fost gravidă și s-a ales cu mai mult de 20 de kilograme în plus.

Pentru a da jos kilogramele nedorite, actrița a recunoscut că a adoptat o dietă echilibrată și a facut foarte mult sport.

Sursa