Poate părea un efort inutil acela de a-ţi alege pantofi atunci când eşti însărcinată, dar de cele mai multe ori este necesar. Până la urmă, confortul nu este singurul criteriu de alegere al pantofilor atunci când eşti însărcinată.

mamaplus

Din fericire, există o cale prin care putem ajunge la un echilibru.

Cunoaşte-ţi abilităţile
Dacă există chiar și cele mai mici şanse să-ţi rupi glezna purtând pantofi stiletto, nu o face în timpul sarcinii. La fel, în cazul în care crezi că a-i purta presupune o provocare prea mare, optează pentru o altă pereche de încălţăminte. Platformele te fac mai înaltă, iar pantofii cu tocuri mici sunt drăguţi. Trebuie să ştii ce ţi se potriveşte, şi să porţi acel lucru cum se cuvine.

Cunoaşte-ţi corpul
Ţi se va spune să-ţi cunoşti corpul de multe ori în timpul sarcinii. În cazul picioarelor, există destul de multe şanse să le ai umflate. Este important să ştii dacă pantofii tăi vor fi confortabili. Nu încerca să-ţi îndeşi picioarele umflate în pantofi cu toc, alege mai bine o pereche de balerini confortabili.

Poartă tot ce este confortabil
Balerinii sau adidașii vor arăta drăguţ pentru o anumită perioadă de timp. Ce este şi mai bine este că nu-ţi strâng picioarele. Dacă nu este genul de încălţăminte pe care ai purta-o, atunci fii nonconformistă şi încearcă să o adaptezi ţinutei tale. Alege încălțămintea comodă, cu jumătate de număr mai mare chiar. Picioarele tale se pot umfla, iar pantofii care în mod normal ți-ar fi buni, s-ar putea să te strângă.

Sursa