Mama a doi băieți și actrița Adela Popescu se pregătește să devină mamă pentru a treia oară. Adela și partenerul ei, Radu Vâlcan, vor avea tot un băiețel. Până acum, Adela s-a simțit foarte bine, ba chiar a reușit să se bucure și de o vacanță în familie în Dubai și Maldive. Iată că odată ce sarcina avansează stările se accentuează. Adela Popescu a relatat pe rețelele de socializare care sunt stările pe care le resimte acum.

”Ieri nu am avut cea mai grozavă zi. Oboseală accentuată și pofte de gravidă. La 22:00 simțeam că o să mor dacă nu mănânc un compot de vișine. Efectiv. Radu s-a și panicat că nu era învățat cu mine “diferită”. Nu sunt genul capricioasă. Îmi gestionez eu cumva toate “schimbările” în liniște. Că am fost norocoasă sau că nu mă sinchisesc de schimbările de dispoziție, de greutate și de ritm cardiac, nu știu. Vestea buna e că azi sunt ca nouă. Mi-am amintit că sunt în șapte luni când am vrut să mă închid la șireturi și nu am putut, când era să pocnească tricoul albastru pe mine, când nu am putut să îmi mișc verigheta de pe deget, când l-am trimis pe Alexandru să îmi aducă peria de păr de la etaj, când am mers la baie a douăzecea oară la două ore de la trezire. În rest... n-am nici pe naiba.”, povestește Adela.

Printre confesiunile și dorințele sale se mai numără însă încă o vacanță alături de soț și copii.  De asemenea, Adela a spus și când anume urmează să nască. 

„Ce aș vrea acum? Să mănânc pepene roșu cu picioarele înfipte în nisip. Radu să mă întrebe dacă vreau și papaya în timp ce bea a doua cafea. Să nu fie muzică pe fundal, doar niște chicoteli de copii liberi. Mi-aș dori o vacanță. Și dacă nu plecăm curând într-una, pentru că nasc la mijlocul lui iulie, cred că singura bălăceală de care o să am parte va fi în baia de acasă. Și ce e rău în asta? Sănătoși să fim. Ps. Cred că de la vremea bună de afară mi se trage. Hai cu ploaia, să stau în casă și să nu îmi mai vină idei de-astea utopice', a fost mesajul scris de Adela Popescu.

Adela Popescu a preferat să intre anticipat în concediu pentru a-și proteja sănătatea, având în vedere că în emisiunea pe care o modera la Pro TV, „Vorbește lumea”, intra în contact cu foarte multe persoane. 

mamaplus