În timpul sarcinii și a perioadei post-natale, femeile trăiesc cele mai frumoase clipe din viața lor. Pentru ca acestea să nu fie “umbrite” din cauza vergeturilor, rupturilor din timpul nașterii sau a neplăcerilor din timpul alăptării, ar fi bine să preveniți aceste probleme cu ajutorul celor mai bune produse - uleiurile naturale.

Cele mai bune uleiuri pentru graviduțe și mămici

Ulei de corp pentru sarcină – pentru prevenirea apariției vergeturilor

În timpul sarcinii, corpul are nevoie de îngrijire suplimentară, ca tu să te simți bine și să te bucuri de mersul firesc al lucrurilor. Uleiul de masaj antivergeturi conține doar cele mai pure ingrediente naturale pentru a proteja pielea și a o ajuta să facă față transformărilor. Având în compoziție ulei de migdale dulci, ulei de germeni de grâu bogați în vitamina E, extract de arnica organică și uleiuri prețioase de trandafir, neroli, smirnă și tămâie pentru un parfum delicat, uleiul de corp pentru sarcină previne apariția vergeturilor, îmbunătățește vizibil elasticitatea și netezimea pielii. Menține pielea hidratată. Produs dezvoltat împreună cu moașe pricepute și farmaciști experimentați, testat dermatologic și certificat ca produs natural de îngrijire a pielii. Piele cu 77% mai catifelată după patru luni de utilizare a produsului. Cele mai bune uleiuri pentru graviduțe și mămici

Mod de utilizare: Se masează de două sau de trei ori pe zi, de la începutul sarcinii și până la încheierea perioadei de alăptat, aplicându-se uleiul cu mișcări circulare delicate pe burtă, coapse, fese.

Ulei pentru masajul perineului – pregătire naturală pentru naștere

Este o zi pe care o aștepți cu nerăbdare, însă una pe care ți-o dorești fără rupturi și tăieturi ale pielii tale sensibile. Din săptămâna 34 te poți pregăti cu ajutorul uleiului pentru masajul perineului, ce crește elasticitatea și rezistența pielii în zona afectată de naștere. Cu ulei de migdale dulci și de germeni de grâu bogați în vitamina E, acest ulei e creat special pentru masajul ce ajută perineul să devină mai flexibil și să se relaxeze, pregătindu-se de naștere.

Uleiul pentru masajul perineului hrănește și pregătește pielea pentru naștere, facilitează masajul periodic al zonei perineale pentru a menține pielea moale și flexibilă. Produs testat dermatologic.

Cele mai bune uleiuri pentru graviduțe și mămici
 

Mod de utilizare: Îl poți aplica singură sau cu ajutorul partenerului. Masează de 3-4 ori pe săptămână pentru 5-10 minute, începând cu săptămâna 34 de sarcină. Recomandat a se folosi după o baie cu apă caldă și după golirea vezicii. Pentru orice nelămurire cu privire la masajul perineului, consultă o moașă sau un medic.

Ulei pentru stimularea lactației

Cel mai natural lucru din lume, alăptatul, este bun pentru sănătatea nou-născutului și pentru relația specială, apropiată ce se creează între acesta și mama lui.

Pregătește-te pentru o experiență cât mai plăcută, folosind uleiul pentru stimularea lactației în ultima perioadă a sarcinii, pentru a încălzi și relaxa sânii.

Uleiurile esențiale naturale de măghiran, fenicul și chimen sunt folosite în mod tradițional în alăptare pentru stimularea lactației, iar masajul sânilor susține circulația sănătoasă a laptelui și elimină tensiunea din sâni în timpul sarcinii.

Cele mai bune uleiuri pentru graviduțe și mămici
 

Mod de utilizare: Din săptămâna 38 de sarcină, se masează sânii de mai multe ori pe zi cu mișcări circulare pe întreaga lor suprafață. Se evită sfârcurile.

Cele mai bune uleiuri pentru graviduțe și mămici