Gina Pistol, însărcinată în 5 luni, trăiește momente foarte frumoase și abia așteaptă să își cunoască fetița. Deși perioada este una minunată, totuși, viitoarea mămică duce dorul unor lucruri ce țineau de rutina ei, pe care acum nu le mai poate face.

Prezentatoarea TV le-a recunoscut fanilor de pe social media că nu mai poate să facă unele lucruri ce înainte îi făceau plăcere, acum că sarcina este într-o fază avansată. După ce a pornit cu urmăritorii săi o discuție ce s-a axat pe ce fac urmăritoarele ei când sunt singure acasă, majoritatea au răspuns că se ocupă de curățenie, iar Gina a recunoscut că îi este dor să aibă și ea această îndeletnicire.

 „Ele fac curățenie, dragele de ele. Știu. Și eu fac la fel. E cel mai fain când rămâi singur acasă să faci curățenie. Doar că eu acum, din păcate, nu mai pot să fac curățenie. Îmi este dor de aspirator, recunosc. Dar eu când aspir, păi aspir nene în toate colțurile casei. Exteriorul casei, pe coș, interior, exterior, eu chiar aspir, dar acum nu mai am voie”, a povestit Gina Pistol pe Instagram.

Cum au confirmat Gina Pistol și Smiley sarcina

După mult timp în care s-a zvonit că Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți, iată că aceștia au confirmat sarcina printr-un videoclip postat pe Youtube, dar și prin câteva anunțuri emoționante pe rețelele de socializare.

În videoclip, cei doi au povestit despre sarcină, despre faptul că vor avea o fetiță, dar și despre cum s-au cunoscut și ce iubesc cel mai mult unul la celălalt. Discuția a fost una extrem de emoționantă, iar Gina a vărsat și câteva lacrimi.

„Noi acum înseamnă TREI! În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine”, a zis aceasta.

„În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susținere și multă emoție în viața noastră” a scris Gina Pistol pe Instagram.