mamaplus

Ce înseamnă dacă visezi că ești însărcinată! Este de bine sau de rău?

-
//
03.08.2022

Potrivit credințelor populare, atunci când visezi că ești însărcinată – așteaptă schimbări majore în viața ta, dar să știi că te vor lua pe nepregătite. În multe superstiții și credințe vechi, femeia însărcinată înseamnă griji și necazuri. Cu toate acestea, dacă visezi că ești însărcinată poate aduce și vești bune!

Fie că îți dorești sau nu copii, la un moment dat s-ar putea să visezi că ești însărcinată. Cele mai multe femei au acest vis care se poate repeta la anumite intervale, inclusiv femeile trecute de mult de vârsta la care ar putea avea copii. Onirologii, specialiștii în interpretarea viselor, au adunat diverse semnificații pentru acest vis și ne ajută să îi oferim o interpretare în funcție de contextul în care l-am avut.

Visezi că ești însărcinată: semnificații contradictorii

Nu trebuie să te gândești imediat la un bebeluș, dacă visezi că ești gravidă. Sarcina are cu totul alte semnificații mistice în lumea viselor. Sarcina înseamnă o schimbare, o situație provocatoare în viață, un eveniment cu diverse consecințe pe termen lung, un nou început, un nou proiect. Dacă visezi că aștepți un bebeluș, ar fi bine să interpretezi acest vis în funcție de schimbările recente din viața ta.

Sarcina poate avea semnificație pozitivă, dar și negativă

Poate fi un lucru bun, care va aduce schimbări bune, dar poate fi și motiv de îngrijorare. Visele în care apare o sarcină sunt de obicei legate de anumite evenimente sau planuri aflate în desfășurare în viața ta, dar care pot întâmpina tot felul de obstacole și piedici. Poate fi vorba de planuri la care lucrezi din greu și investești foarte mult, fără să știi la ce rezultat vei ajunge în cele din urmă.

Onirologia susține că sarcina este un simbol pozitiv în esență

Ea este sinonimă cu evoluția și transformarea ta, cu dezvoltarea personală pe mai multe planuri. Dacă visezi că ești însărcinată, dar nu ai niciun gând să faci un copil în viitorul apropiat, atunci sarcina poate fi interpretată drept nevoia ta de a te schimba sau de a te dezvolta mai mult. Subconștientul îți arată că este nevoie să investești mai mult în tine, să te iubești, să ai grijă de tine și să îți oferi mai mult.

Visezi că ești gravidă: premoniție sau avertisment?

Multe femei susțin că au visat că sunt însărcinate cu puțin timp înainte de a rămâne cu adevărat gravide. Conceperea unui copil este un eveniment tulburător, sensibil și emoționant care poate declanșa, într-adevăr, vise premonitorii. Așadar, dacă visezi că ești însărcinată și, în realitate, tu chiar încerci să rămâi gravidă, visul tău îți aduce o veste bună că se va împlini în curând.

Pe de altă parte, visul în care ești însărcinată poate fi și un avertisment. Se va petrece ceva deosebit de frumos în viața ta, dar vei fi emoționată, vei fi nevoită să faci multe schimbări și să accepți noi responsabilități în viața ta. Așa cum un copil vine cu multe bucurii, dar și cu griji, visul că ești însărcinată te avertizează că vei avea parte de o mare bucurie, dar aceasta va veni și cu noi responsabilități și griji.

Test de sarcină. Ce înseamnă în vis?

mamaplus

Uneori, este posibil să visezi că faci un test de sarcină, mai ales dacă s-a întâmplat adesea să folosești un test de sarcină în viața reală. Momentul în care aștepți rezultatul este plin de emoții și se imprimă în subconștient, ca atare el poate fi redat în vise în diverse contexte. Dar cea mai răspândită interpretare a acestui vis este legată de începutul unei perioade deosebite din viața ta.

Testul de sarcină poate simboliza un proiect nou, o idee strălucită care te ajută în carieră, o idee creativă, o provocare la școală, la muncă sau chiar în viața de zi cu zi. El arată că îți este teamă de o schimbare anunțată, dar știi că vei găsi puterea interioară de a face față tuturor problemelor.