Aceste 10 momente din perioada sarcinii nu le va uita nici o mamă. 

10 momente din perioada sarcinii, pe care nu le veți uita

  1. Două linii pe testul de sarcină. Vă reamintiți? O senzație de parcă totul a fost mai ieri! 
  2. Prima ecografie. Atâtea emoții...și în final: sarcină. 100% sunt însărcinată! Ura! 
  3. Toxicoza...La fiecare gravidă se manifestă individual. Unele au grețuri 24 de ore din 24, altele doar dimineața, dar sunt femei care nici nu știu ce înseamnă toxicoza. Însă faptul că se schimbă preferințele gastronomice – este garantat! 
  4. Acea zi, când i-ați spus viitorului tată despre sarcină. Expresia feței lui ați memorizat-o pentru totdeauna! Nu-i așa? 
  5. Uneori sau deseori pofta de a mânca sau de a bea ceva neobișnuit, sau ceva obișnuit – însă imediat! Asta pentru că peste 10 minute veți dori cu totul altceva! 
  6. Senzația când burtica a crescut un pic, de parcă ați fi înghițit o minge. O frumusețe nu alta! 
  7. Primele mișcări ale bebelușului în burtică. Inițial este imposibil să înțelegeți, sunt mișcările intestinului, care încearcă să ia o altă poziție, sau fluturașii zboară în burtică. După care sughițarea copilului - senzații incredibil de ciudate. 
  8. Primele contracții false. Deja nasc? Nu! E prea devreme! Sau a venit deja timpul? 
  9. Orele când nașterea se apropie. Durere, griji și ceasul de pe perete în maternitate, în care vrei să arunci cu ceva, deoarece atât de încet trece timpul...
  10. Primele minute când țineți bebelușul în brațe. Cel mai drag om de pe lume, fericire la infinit și o dragoste pe care nu ați trăit-o până atunci! 

Toate acestea este imposibil să le uiți...