mamaplus

Să-i dai crezare unei mame obosite! Câteva situații de râs și de plans din viața de mămică

-
//
25.06.2020

Să fii mamă nu-i lucru ușor, iar și mai greu este să faci față zilelor și nopților de nesomn care durează parcă o veșnicie. Este al naibii de complicat să faci față unui astfel de regim și tocmai de aceea, te poți pomeni uneori cu șlapii de cameră sau cu suzeta copilului atârnând la gât, în mijlocul unui supermarket. Bineînețeles, nu-i mereu așa și perioada aceasta trece, dar cât de amuzante sunt totuși aceste experiențe ale proaspetelor mămici…

”L-am dus pe fiul meu în mașină și l-am fixat în scaun. Abia după aceea am observat că ieșisem desculț din casă, în tricou și în chiloți…”

”Eram atât de obosită, încât am uitat numele copilului. Vă dați seama una ca asta? Arătam cu degetul spre fotografia lui de pe ecranul monitorului și îl întrebam pe soțul meu cum se numește copilul din imagine.”

”Am încercat să deblochez ușa casei apăsând insistent butonul de la alarma mașinii. Cinci minute am blestemat-o că nu se deschide…”

”Eram atât de zombie, încât în timp ce îmi îndepărtam machiajul și îmi scoteam cerceii și aruncam tot ce aveam în cutia cu bijuterii, inclusiv șervețelele murdare.„

”Într-o dimineață mi-am făcut o cafea instant. Doar la a doua înghițitură am sesizat că beau apă clocotită.”

”Eu am așezat cu grijă și multă atenție un coș plin cu rufe murdare într-un dulap.”

”Iar eu, fără să-mi dau seama am pus cheile de la mașină în frigider. Habar n-aveți cât le-am căutat după aceea.”

”Prin vis, am auzit plânsetul copilului și am început să-l legăn fără să deschid ochii. Abia când mi-am dat seama că plânsul nu se oprea, am văzut pisica mea pe care o țineam cu grijă în brațe. Mă privea, cumva, ciudat…”

”Odată i-am deschis ușa băiatului care a adus pizza și nu înțelegeam de ce își duce privirea în tavan. De fapt, aveam sutienul de alăptat cu cupele deschise. Nu vă mai zic ce rușine am tras…”

”În timp ce dormeam, l-am apucat pe soțul meu strâns, pentru că am visat că micuțul nostru căzuse din pat.”

”Auzind copilul plângând, m-am apropiat de soțul meu prin somn și i-am introdus cu grijă sfârcul în gură. Nu știu de ce, pe moment n-a fost amuzant deloc…”

Voi ați avut parte de astfel de incidente?