mamaplus

Rodica Rusu are mari emoții: ”De dimineață am reușit să trag un bocet, e o tradiție...”

-
//
24.09.2020

Prezentatoarea emisiunii Mama Mia și bloggerița Rodica Rusu este o mămică împlinită și foarte fericită, mai ales atunci când își vede fiul energic și plin de viață. ”Un pic fotbalist, un pic toboșar și, mai nou, a descoperit Tik Tok-ul”, așa se distrează fiul ei Mark la 5 anișori pe care îi împlinește chiar astăzi. Și, pentru că este o ocazie specială, Rodica a organizat și o ședință foto frumoasă alături de fiul său.

mamaplus

Aniversarea fiului său Mark vine la o săptămână de la ziua ei de naștere, iar asta o emoționează până la lacrimi.

”Eu de dimineață am reușit să trag un bocet... E o tradiție pe care o am de 5 ani de zile deja și sunt lacrimi de fericire. Mark s-a născut acum 5 ani, tot într-o zi de joi, la ora 10 și 10 minute. E emoționant pentru că odată cu el m-am născut și eu ca mamă și este cel mai frumos sentiment de pe pământ.”, mărturisește Rodica.

Rodica ne-a mai spus că Mark se bucură de surprize toată ziua, inclusiv la grădiniță, unde a primit în dar un desen frumos și colorat de la colegii săi creativi.

mamaplus

”Nu există nimic mai puternic și mai măreț decât dragostea pentru fiul meu. Sunt foarte mândră de băiatul meu.”, a mai adăugat Rodica.