Petrecerile festive și vremea rece înseamna că luna Decembrie ar putea fi luna ideală pentru a rămâne însărcinată! Reieșind din statisticile la nivel mondial, ultima lună din an a fost desemnată cea mai populară pentru conceperea copiilor.

Potrivit noilor cercetări, 9% dintre bebeluși sunt concepuți în luna decembrie și, deoarece cele mai populare 10 zile de naștere din Marea Britanie, de exemplu, sunt toate în luna septembrie, cu o perioadă de gestație medie pentru un copil de 40 de săptămâni.

Mai mult decât atât, cercetătorii au analizat și mai îndeaproape statisticile și au ajuns la concluzia că data de 11 decembrie, a fost, de asemenea, evidențiată drept ziua în care vor fi concepuți mai mulți copii decât în oricare altă zi din an. Registrele naționale de naștere arată că 16 septembrie este cea mai populară zi de naștere din Marea Britanie, iar 11 decembrie este cu exact 40 de săptămâni înainte de 16 septembrie.

Statistic, bebelușii născuți în septembrie se descurcă mai bine la școală și chiar au toate șansele să devină președinți. Deci, dacă în prezent planifici să rămâi însărcinată, îți dorim mult succes.