Acest joc poate avea doar trei participanţi:

- ovulul - X;
- spermatozoid - X;
- spermatozoid - Y.

Rezultatul poate avea doar două variante:

1. ovulul X este fertilizat de spermatozoiul X, ce rezultă XX (se concep fete);
2. ovulul X este fertilizat de spermatozoidul Y, ce rezultă XY (se concep băieţi).

Cum se concepe o fată?

De această dată vă doriţi ca spermatozoizii X să fie mai numeroşi. Calculaţi momentul ovulaţiei. Avînd în vedere că durata de viaţă a spermatozoizilor X este mai mare, este necesar să concepeţi copilul cu 3 zile pînă la ovulaţie. Aceasta înseamnă că vor rezista în principiu spermatozoizii de tip X, iar ei deja peste 3 zile fertilizează ovulul.

Cu o lună înainte de a concepe o fată, trebuie să includeți în meniul dumneavoastră multe produse care conțin calciu și magneziu, cum ar fi, de exemplu, lapte, branză, cereale, fasole şi nuci.

Pentru a majora probabilitatea de a concepe o fetiţă (pentru un calcul mai simplu se vor lua în consideraţie cea de-a 14-a zi ca cea de ovulaţie):

- Antrenaţi-vă la actul sexual din a 5-a pînă în a 8-a zi a ciclului. În acest caz, spermatozoizii X vor fi numeroşi;
- La a 9-a, a 10-a şi a 11-a zi, actul sexual trebuie efectuat o singură dată în zi, făcînd ascultare celor notate mai jos;
- Cea mai  bună poziţie în acest sens este cea de faţă-n faţă (poziţia misionarului);
- Reduceţi durata preludiului şi excitaţiei la minim;
- Reţineţi că în timpul orgasmului, bărbatul trebuie să se lase în spate, iar introducerea penisului în vagin nu trebuie să fie foarte adîncă;
- În timpul concepţiei evitaţi utilizarea lubrifianţilor artificiali;
- În cea de-a 12-a, a 13-a şi a 14-a zi evitaţi relaţiile intime, dar şi următoarele minim 2 zile după ovulaţie, în caz contrar se recomandă să utilizaţi prezervativul.

Cum se concepe o fată?

Semnele care indică sexul copilului

  • Dacă bătăile inimii la copil sunt frecvente, aceasta vorbeşte despre faptul că în burtă se dezvoltă o fetiţă, dar dacă sunt lente – băiat.
  • În cazul în care mama însărcinată vrea dulce, atunci este o fată, dar dacă vrea acrituri, atunci e un băiat .
  • În cazul în care crește burta în sus este o fată, în cazul în care în jos – băiat.
  • În cazul în care mama însărcinată adesea vrea să doarmă, acesta va fi o fată și în cazul în care, dimpotrivă este plină de energie - băiat.
  • În cazul în care mama însărcinată preferă să doarmă pe partea dreaptă, apoi ea așteaptă o fată, în cazul în care îi place să doarmă pe partea stangă, ea este în așteptarea unui băiat .
  • Dacă părul bunicăi la moment este vopsit, deci va fi o fată, dar dacă este argintiu şi nevopsit - băiat.
  • În cazul în care burta mamei însărcinate crește mai mult în părţi, înseamnă că va fi fată, dar în cazul în care crește în sus și în jos - un băiat.

Datorită faptului, că autorul s-a inspirat din diverse mijloace şi le-a adoptat pentru ușurința înțelegerii, o interpretare ambiguă la ceea ce s-a spus. Autorul nu dă sfaturi medicale profesionale, ci doar sfătuie – decideţi singuri să luaţi sau nu aceste sfaturi.

Cum se concepe o fată?

Dacă nu se poate rămîne însărcinată necătînd la toate, atunci nu ar trebui să faceţi nimic care ar putea readuce numărul de spermatozoizi, deoarece reduceţi capacitatea dumneavoastră de a concepe un copil. Numărul spermatozoizilor poate fi redus la un moment dat, dacă sunteți gata de a concepe o fată.

În cazul în care ciclul lunar este relativ instabil s-ar putea să aveţi unele dificultăți la conceperea unei fete, deoarece ovulația poate să apară mai devreme decât s-ar aștepta.

În orice caz, ar trebui să consultaţi la un ginecolog, terapeut sau  obstetrician.