mamaplus

Până a devenit mamă, Nicole Kidman a trecut printr-o experiență traumatizantă

0
//
08.07.2020

Actrița Nicole Kidman în vârstă de 53 de ani s-a căsătorit cu primul ei soț, actorul Tom Cruise, în anul 1990, pe când avea 23 de ani. La scurt timp de la oficializarea relației lor, actrița a aflat că este însărcinată. Din nefericire însă, sarcina era una ectopică, ovulul fertilizat dezvoltându-se în afara uterului.

După această pierdere, cuplul a decis să adopte doi copii, o fiică și un fiu, Isabella Jane (27 de ani) și Connor Anthony (25 de ani). În 2001, Nicole pierde o a doua sarcină cu actorul. În același an, Tom depune actele de divorț citând diferențe ireconciliabile.

În anul 2007, într-un interviu pentru Marie Claire, Nicole a vorbit despre experiența sa: „A fost incredibil de traumatizant”. Totodată, actrița mărturisea că speră să poată purta o sarcină cu succes până la termen. „Ce va fi, va fi. Este în mâinile lui Dumnezeu.”

Nicole a devenit mamă pentru prima oară în 2008

La mai puțin de un an de la publicarea interviului, Nicole a devenit pentru prima dată mamă alături de actualul ei partener de viață, solistul Keith Urban.Perechea are împreună două fiice, Sunday (12 ani) și Faith (9 ani). În niciunul dintre discursurile sale de acceptare, Nicole nu le-a mulțumit copiilor ei adoptivi pentru realizările sale.

Cu toate acestea, mărturisește că Isabella și Connor sunt adulți, că sunt capabili de a lua propriile decizii și că nu vorbește despre viața lor intimă pentru a-i proteja.

Nicole și-a cunoscut actualul soț în anul 2005. Un an mai târziu, în vara lui 2006, perechea și-a oficializat relația. După nașterea primei fiice, când încerca să rămână din nou însărcinată, Nicole a întâmpinat iar probleme. Cu ajutorul unei mame-surogat însă, perechea are acum doi copii.

Actrița a admis că Sunday și Faith sunt crescute într-o manieră neconvențională, fără Instagram și telefoane. Nicole nu publică imagini cu chipurile acestora, însă paparazzi au reușit totuși să surprindă câteva imagini cu ele.

mamaplus
mamaplus