mamaplus

O vedetă s-a vaccinat în timpul sarcinii, iar acum trage un semnal de alarmă

0
//
27.07.2021

O mămică de la Hollywood s-a vaccinat împotriva virusului COVID-19 în timp ce era însărcinată, iar acum are un mesaj important pentru toată lumea. Emmy Rossum, în vârstă de 34 de ani, celebra actriță din serialul "Shameless", a născut o fetiță în luna mai a acestui an. Vedeta și-a ținut sarcina secretă și a făcut anunțul că va aduce pe lume un copil abia când se afla pe ultima sută de metri până la termen.

Vedeta a publicat prima fotografie în care apare alături de bebelușa ei, la care a alăturat și un mesaj puternic. Ea a dezvăluit că fiica ei s-a născut perfect sănătoasă și, mai mult decât atât, doctorii au anunțat-o că are anticorpi împotriva acestei boli, fiind rezultatul deciziei mamei sale de a se vaccina pe timpul sarcinii. 

"M-am vaccinat când eram însărcinată. Nu doar că fetița mea este sănătoasă și frumoasă, dar am aflat că ea are acum anticorpi. Pe scurt, nu mai fi un idiot iresponsabil și fă-ți vaccinul", a punctat ea, pe rețeaua de socialiazare.

Postarea s-a viralizat foarte repede în mediul online și a strâns peste 500.000 de aprecieri din partea internauților, cei mai mulți dintre aceștia fiind de acord cu recomandarea actriței.