mamaplus

O mamă a trăit șocul vieții ei când a aflat ce făcea fiica sa de 13 ani

0
//
02.12.2020

Ajutorul prin casă pentru a câștiga bani de buzunar este una dintre primele mari lecții de viață pe care ni le dau părinții în călătoria noastră către maturitate. Câștigarea unui venit, mai degrabă decât obținerea unui ban, creează valoarea banilor, munca grea și conștientizarea că nimic în viață nu vine gratuit. Însă, o mamă din Marea Britanie a fost păcălită de fiica ei de 13 ani, după ce a „angajat-o” să facă treburi casnice. Fetița și-a câștigat banii cu ajutorul unui truc gândit și executat precum un antreprenor de succes.

Mama a povestit pe internet că are două fiice, Anna și Sue, în vârstă de 13 ani și 11 ani. Acum, când Anna este adolescentă, a ajuns la acordul cu mama ei pentru a fi plătită pentru treburi casnice, astfel încât să aibă propriul venit cheltuibil. Aranjamentul părea să funcționeze bine până când mama a a descoperit ceea ce se întâmpla de fapt...

Într-o zi, când a ieșit din casă, i-a spus Annei că îi va da 14 lire sterline pentru a tunde peluza și pentru a ordona grădina. Când s-a întors, femeia a văzut că treaba se făcuse perfect, așa că a și plătit. Cu toate acestea, ea a aflat mai târziu că Anna subcontractează lucrarea surorii sale mai mici, plătind lui Sue 7 lire sterline pentru finalizarea lucrării și păstrând 7 lire sterline pentru ea ca taxă pentru intermedierea tranzacției.

Mama a fost șocată când a aflat ce se întâmpla de fapt: „Pe de o parte, lucrarea s-a terminat și Anna a plătit sorei sale ceea ce i s-a promis. Pe de altă parte, Anna nu mi-a spus cum a făcut-o, dar niciodată nu am întrebat cu adevărat. Mi-a spus pur și simplu că s-a asigurat că curtea s-a lucrat și s-a făcut.

Într-un fel, a fost ca și cum ar fi subcontractat lucrarea surorii sale sau ar fi delegat responsabilitatea. O parte din mine este cam mândră de modul în care a gestionat-o, dar o altă parte din mine se întreabă dacă și-a exploatat sora, în ciuda faptului că a plătit-o și Sue a fost în regulă să o facă.”

Un internaut a spus: „Cu toată seriozitatea, începeți să o educați spre antreprenoriat, afaceri și management. Are o pricepere pentru asta.”