mamaplus

O femeie cu brațele și picioarele amputate a devenit mamă. Cum își îngrijește bebelușul

0
//
08.07.2021

O femeie în vârstă de 23 de ani care are membrele amputate din cauza meningitei și care nu avea speranța că își va găsi marea dragoste, trăiește cea mai înduioșătoare poveste de iubire. Danielle Bailey și-a făcut griji încă din adolescență că nu va putea să își întemeieze o familie, fiind foarte complexată din cauza felului în care arată, după ce o boală cruntă a dus la amputarea brațelor și picioarelor.

“Mereu mi-am dorit să fiu mamă, dar nu am crezut că se va întâmpla vreodată. În liceu, prietenele mele aveau toate iubiți, dar eu nu aveam. Nu am crezut că o să întâlnesc vreodată dragostea – nici că voi avea un copil din cauza felului în care arăt”, a mărturisit Danielle.

Cu toate acestea, Daniella păstra speranța că va apărea cineva în viața ei care îi va alina durerea, după ce suferise din cauza bolii cu care s-a confruntat. În octombrie 2019, Daniella l-a întâlnit pe Tom Twist, în vârstă de 34 ani, într-un pub.

“Lui nu i-a păsat că am membrele amputate și mi-a arătat imediat ce înseamnă dragostea adevărată”, a mărturisit Danielle.

Când a aflat că era însărcinată, Danielle a început să îngrijoreze în legătură cu ce ar fi putut crede cei din jur și îi era teamă că nu ar fi putut să gestioneze situația. Având membrele amputate, Danielle nu știa dacă va face față sarcinii, știa că îi va fi mult mai greu să se deplaseze.

Cu toate acestea, femeia nu s-a lăsat descurajată de situația ei și s-a bucurat de fiecare moment și de toate schimbările care au intervenit pe parcursul sarcinii.

Care a fost cea mai mare teamă a lui Danielle

mamaplus

Între timp, Danielle a devenit make-up artist și clientele sale sunt extrem de mulțumite de serviciile ei, având în vedere că femeia a fost auto-didactă și a învățat cum să se descurce în această meserie fără mâini.

Acum că băiețelul ei s-a născut, Danielle e mai fericită ca oricând și mereu se adaptează situațiilor, reușind să facă față cu brio provocărilor aduse de viața de mămică.

“Eram îngrijorată de faptul că cei din jur s-ar fi putut îndoi de abilitățile mele de părinte de vreme ce am membrele amputate. M-am temut că nu voi fi o mamă suficient de bună din cauza dizabilității mele. M-am îngrijorat că nu aș fi putut să am grijă de el. Dar după ce l-am născut, am știut că pot să am grijă de el. A venit natural”, spunea dezamăgită Danielle.

Faptul că a născut a fost cel mai dificil lucru pe care Danielle l-a făcut vreodată, dar acum duce o viață liniștită și fericită, știind că în ciuda dizabilității sale se descurcă de minune cu micuțul Teddy, iar soțul ei îi este mereu un sprijin de nădejde.

mamaplus
mamaplus