mamaplus

Natalia Gordienko a intrat în clubul mamelor fără somn: ”Mă trezește și la 4 dimineața să ne jucăm”

-
//
21.02.2020

Fiind o mămică responsabilă și foarte activă, Natalia spune că renunță la somn și odihnă destul de des pentru a-l face fericit pe fiul său Christian. Se pare că pe lângă talentul de a cânta, micuțul a moștenit de la mama și energia debordantă.

”Sunt ajutată de o bonă, pentru că nu am mamă de la 18 ani și o am alături doar bunica mea. Din cauza aceasta am apelat la o bonă. Oricum, pentru mine rolul de mamă este în prim plan. Ne trezim foarte devreme. Dacă înainte eram bufniță, acum nu știu cine sunt pentru că nu prea dorm. Am alăptat un an și jumătate și chiar dacă are 2 anișori deja, se mai trezește noaptea ca să-i dau un ceai. Se întâmplă să nu dorm deloc. Vrea să doarmă cu mine, să stea cu mine. Uneori mă trezește la 4 dimineața să ne jucăm și nu contează că mama vrea să se odihnească un pic. Oricum, cea mai mare fericire este copilul și vreau să le mulțumesc părinților că m-au făcut așa energică și pozitivă.”, susține Natalia.

Totodată, într-un interviu recent, Natalia a vorbit și despre viața sa personală pe care o ține deocamdată sub trei lacăte.

”În viața mea a existat, există și va exista cineva. Asta e normal. Nu sunt ”hanja” sau ”călugăriță”. Am și eu viața mea personală și nu vreau să fac din asta un PR. Dacă partenerul meu nu e persoană publică și nu îi place să apară la evenimente, atunci asta e decizia noastră și nu facem asta.”, spune interpreta.

În această săptămână Natalia se află în capital Greciei, la Atena, unde pregătește show-ul pentru finala națională Eurovision care va avea loc pe 29 februarie. Ea spune că între timp îi duce dorul fiului său și abia așteaptă să-l revadă.