mamaplus

Natalia Gordienko, într-o imagine de vis: ”El este cea mai mare dragoste din viața mea!”

-
//
16.06.2021

Frumoasa reprezentantă a Moldovei la ediția din acest an a concursului Eurovision, Natalia Gordienko, reușește să îmbine armonios cariera și viața de mămică. Chiar dacă repetițiile și perioada în care s-a aflat la Rotterdam i-au furat un pic din timpul pe care era să-l împărtășească cu băiețelul său, ea spune că recuperează acum și se bucură din plin de faptul că este alături de băiețelul său. Cele mai noi imagini alături de fiul ei Christian fură toate privirile, iar mesajul transmis de ea este și mai emoționant.

mamaplus

”Pentru mine, familia este cel mai important lucru. Nu am mai lipsit niciodată atât de mult, dar, împreună cu Christian, am făcut față acestei despărțiri. Apropo, el se mândrește cu mama lui și știe că pe ea o așteaptă multe evenimente frumoase.

Nu este nimic mai important în viața mea decât fiul meu Christian. El este cea mai mare și adevărată dragoste din viața mea. Prietenul meu cel mai bun și drag!”, scrie Natalia în dreptul imaginilor de colecție pe care le-au făcut la Grădina Botanică din capitală.

mamaplus

Unul din evenimentele frumoase despre care vorbește Natalia Gordienko este prima academie de creație și dezvoltare pentru copii ”Little Beatle”, care își va deschide ușile foarte curând la Chișinău.