În data de 9 martie, Gina Pistol și Smiley au devenit părinții unei fetițe pe care au numit-o Josephine. Tânăra mămică spune că astăzi trăiește emoții pe care nu le poate explica în cuvinte, deși recunoaște că nu are timp să răsufle, dar este foarte fericită. Ba mai mult, pare să se recupereze rapid şi după cezariană

„N-am avut nici timp, nici stare să stau pe Instagram, pentru că am fost ocupat. 26 din 24 de. Sunt bine, m-am recuperat foarte repede după operație, doar că, na, nu e uşor deloc”, a mărturisit Gina Pistol  pe o rețea de socializare.

Se pare că proaspăta mămică vrea să revină rapid la formele ce au consacrat-o, aşa că imediat după naştere a început să poate un corset.

„Fizic mi-am revenit cam din a treia zi, pentru că primele două zile nu au fost cele mai drăguțe zile din viața mea, vă zic sincer. Am purtat din a patra zi un chilot cu un corset care m-a ajutat foarte mult. Am intrat puțin cam greu în el, dar din a treia zi de purtat mi-era deja lărguț, iar acum am un corset pe care-l strâng de la o zi la alta din ce-n ce mai mult. Credeți-mă că fac minuni astea două”, a povestit Gina.

Prezentatoarea recunoaşte că cel mai mare ajutor îl primeşte de la Smiley. “Se descurcă incredibil de bine. E minunat sentimentul ăsta pe care-l ai când devii mamă. Uiți de tot greul”.

mamaplus