Femeia care a născut tripleți a dezvăluit cum a slăbit după naștere. Corpul ei a trecut prin schimbări majore în perioada sarcinii, iar după naștere își dorea foarte mult să scape de burta care, practic, atârna.  Chiar dacă pare incredibil, la cinci luni de la naștere, Ramie Snodgrass, în vârstă de 35 de ani, a reușit să ajungă la silueta pe care o visa.

De la o burtică de gravidă gigantică, proaspăta mămică, originară din statul american Washington, a ajuns la un abdomen plat, într-un timp foarte scurt. Ea spune că secretul siluetei sale este foarte simplu și ține de efortul fizic depus de ea la îngrijirea zilnică a celor trei bebeluși.

mamaplus

Mama a mărturisit faptul că a slăbit după naștere într-un mod fenomenal pentru că creșterea tripleților nu e o misiune ușoară.

Mai exact, bebelușii Anna, Connos și Justin au intrat în rutina ei zilnică de sport. În timp ce micuții creșteau în greutate, mămica lor scăpa de kilogramele în plus. Femeia spune că legănatul copiilor și ținutul în brațe sunt activități destul de solicitante care înlocuiesc perfect orele petrecute la sala de sport.

Un exemplu viu și o motivație bună pentru toate mămicile, indiferent câți copii au.