mamaplus

O femeie era să-și piardă copilul după ce l-a sărutat imediat după naștere

-
//
08.09.2021

O tânără mamă îi sfătuiește pe proaspeții părinți să nu își sărute copiii, după ce fiul său a fost la un pas de moarte la scurt timp după ce s-a născut. Nou-născutul a luat virusul respirator sincițial, care poate fi mortal. 

“A început cu o tuse ușoară, ceea ce nu e normal pentru un copil de opt săptămâni. A doua zi nu mânca bine, nu mânca ca de obicei. Respira mai alert ca în mod normal. L-am urmărit o vreme”, a spus mama copilului, Jeni Beattie, din Irlanda de Nord.

Femeia a precizat că apoi l-a dus la spital, unde medicii nu i-au oferit vești bune, notează The Mirror. 

Medicii i-au spus femeii că este foarte posibil ca starea copilului să se înrăutățească înainte să se îmbunătățească. Până la urmă totul s-a terminat cu bine, dar tânăra mămică avertizează părinții despre ceea ce se poate întâmpla de la un gest considerat normal.

Ea a precizat că a scris despre experiența sa sperând ca părinții să țină cont de ea și să fie conștienți că oricum prin prisma pandemiei de COVID-19 sistemul medical oricum este supraaglomerat și nu este plăcut să ajungi în spitale niciodată, cu atât mai puțin în această perioadă.