mamaplus

Lili Sandu și povestea ei la naștere: ”Mi-era foarte frică la început...”

0
//
31.08.2020

Actrița din România a avut o sarcină frumoasă și a reușit chiar să organizeze și un Baby Shower cu doar câteva zile înainte să-l nască pe fiul său Thomas Jay. Lili Sandu a născut la 38 de săptămâni și 4 zile de sarcină, iar micuțul se grăbea să-și vadă părinții pentru că contracțiile au început chiar cu o seară înainte de ziua în care Lili urma să ajungă la spital. Deși și-a dorit foarte mult să nască natural, actrița a recunoscut că a fost nevoită să opteze pentru operația de cezariană.

”Mi-e mi-a fost foarte frică, recunosc de operația asta. Eu am vrut să nasc natural pentru că așa voiam să trec prin experiența asta, dar bebe nu era în poziția corectă și atunci nu era posibil. Poate că ar fi trebuit să încerc, dar a fost mult prea riscant atât pentru mine cât și pentru bebe. Atunci am făcut operația de cezariană. Mi-a fost foarte teamă. Credeți-mă nu este chiar atât de rău. Mie mi-e teamă de ace, de tăieturi. Anestezia a fost ok, dar îmi doream atât de mult să-l țin în brațe.

Acum sunt la 3 săptămâni după operație și abia se mai vede o linie finuță acolo unde a fost tăietura.

Dat fiind faptul că bebe era la lampă, mergeam în fiecare zi pe un hol foarte lung de nu se mai termina. A doua zi m-am pus pe picioare pentru că trebuia să merg să duc lăpticul, foloseam o pompă de muls. Aveam colostru atunci. Am făcut mișcare destul de repede. Mi-am revenit foarte ușor, chiar dacă m-a speriat ideea de cezariană. Vreau să vă spun celor care veți trece prin această operație să stați fără frică pentru că nu este nimic care să vă sperie.”, a povestit proaspăta mămică Lili Sandu.

Lili și fiul ei au stat internați în spital 10 zile, iar cel mai așteptat moment a fost prima întâlnire cu tăticul Silviu Țolu. Cât despre rutina sa de tânără mămică, Lili Sandu spune că se descurcă de minune, chiar dacă au fost câteva reprize de colici.

mamaplus