mamaplus

La cât timp după naștere poți apela la operațiile estetice pentru remodelarea rapidă a corpului. Sfatul specialistului (VIDEO)

-
//
04.11.2020

Nașterea produce nenumărate schimbări în corpul femeii: apar vergeturile, sânii își pierd forma și volumul, pielea atârnă, iar abdomenul acumulează grăsime în plus. Toate aceste modificări afectează mamele din punct de vedere emoțional și psihologic.

În prezent, pe lângă sport și dietă, după naștere femeile pot apela la ajutorul specialiștilor în chirurgie estetică. Datorită experienței lor și a echipamentelor de ultimă generație, proaspetele mămici pot spera la obținerea siluetei și formelor de dinaintea sarcinii.

Într-un reportaj al emisiunii Mama Mia, Iulian Balan, chirurg plastician în cadrul spitalului Medpark, a vorbit despre intervențiile chirurgicale plastice, precum reconturarea sânilor, a abdomenului și a organelor genitale, care contribuie la recuperarea femeii după naștere și la obținerea formei fizice inițiale. 

De asemenea, veți afla dacă operațiile estetice prezintă sau nu un pericol pentru sănătatea mamei și asupra unei viitoare sarcini.

P.S. Urmărește AICI ediția integrală a emisiunii Mama Mia cu Tatiana Maxian, interpretă, femeie de afaceri și mamă a trei copii.