mamaplus

Ashley Graham, mândră de vergeturile ei de după naștere: „Este noul meu corp de mămică!“

-
//
31.07.2020

Modelul plus size a pozat în costumele de baie favorite pentru aceasta vară. Ea a povestit cum s-a simțit când și-a expus cicatricile cezarianei și vergeturile. Supermodelul, activista și mămică Ashley Graham și-a clădit renumele pe viziunea pozitivă asupra aspectului fizic și s-a consacrat ca o portavoce a curentului de acceptare în media mainstream.

Ea și-a prezentat formele generoase și vergeturile într-o campanie publicitară, la doar șase luni după venirea pe lume a fiului lor, Isaac, pe 18 ianuarie. Printre altele, Ashley a dezvăluit de ce a decis că imaginile să nu fie editate în Photoshop.

„Mereu sunt întrebată dacă vreau să retușez ceva și ce anume vreau să scoatem din poze. Și eu spun: ‘Nimic'. Vreau ca toată lumea să mă știe așa cum sunt… Vreau ca oamenii să vadă cine sunt pentru că toți avem o poveste.

Multe femei cu care vorbesc au probleme de imagine, probleme legate de corpul lor și de încredere. Vreau ca ele să înțeleagă că toate avem lucruri pe care societatea ne-a spus să le ascundem și de ce trebuie să facem asta? Așa că iată-mă cum sunt și sunt mândră”, a spus vedeta.

mamaplus

Graham vrea ca femeile să aibă același sentiment de emancipare când îmbracă un costum de baie din noua ei colecție – fiecare model a fost conceput cu atenție cu material elastic care urmează liniile corpului pentru a se potrivi formelor.

Un corp nou, o gândire nouă

„Acum, cu un corp după naștere, credeam că o să mă simt diferit în costum și că voi arăta altfel, și așa e, dar am găsit o nouă bucurie în asta. M-am îngrășat. Am cicatrici și vergeturi și la început am avut mai multe dezbateri cu mine însami și mi-am zis: ‘Ok, un corp nou, o gândire nouă’. Dar după această ședință foto, m-am simțit atât de emancipată, fiindcă arătam bine, mă simțeam bine. Acesta este noul meu corp de mămică!”, spune supermodelul Ashley Graham.