mamaplus

A moștenit talentul mamei! Christian, fiul Nataliei Gordienko, are stofă de artist

-
//
07.02.2020

Una din favoritele selecției naționale Eurovision din acest an, Natalia Gordienko reușelte să îmbine cu succes munca din scenă cu cea de acasă. Alături de fiul său, Natalia spune că este mamă împlinită, iar recent a mărturisit că Christian mai are și auz muzical.

”În timp ce montam videoclipul la piesa ”Prison”, Christian a venit la mine și se uita foarte serios la tot ce fac. Eu credeam că el a înțeles că pe ecran era mama, dar el nu a înțeles și i-a plăcut blonda care cântă. Îi spun: asta e mama. El: nu, tanti care cântă frumos! Cel mai interesant este că la refren a început și el să cânte și o făcea corect, pe note. Am făcut câteva duble și am postat pe internet, iar a doua zi am văzut că Christian a primit mai multe like-uri decât primește mama sa.

Adrian Ursu mi-a scris că are un auz foarte bun. Aș vrea să facă lecții de pian, dar e cam devreme încă pentru că are doar 2 ani și 2 luni.”, a spus Natalia într-un interviu recent.

mamaplus

Artista mai povestește că micuțul ei nu e la prima încercare de a cânta și o face de fiecare dată când vizionează desenele animate preferate. În schimb, cel mic face deja lecții de limba engleză, iar Natalia zice că și-ar dori să-și vadă copilul vorbind fluent în mai multe limbi.

”Cred că un copil ar trebui să cunoască mai multe limbi și îi voi oferi toată susținerea în această direcție. Îl las să mai crească și dacă o să vrea mai târziu, vom face acest pas. În niciun caz nu îl voi impune să facă ceva. Până la urmă este datoria părinților să-și înțeleagă corect copilul, mai ales atunci când este vorba despre o criză de lene sau chiar nu îi place să facă ceva.”, a mai adăugat Natalia Gordienko.

Pe final, vă invităm să vă delectați cu asemănarea izbitoare dintre mamă și fiu. În prima poză este Natalia Gordienko în anul 1988, iar în a doua poză este fiul ei Christian.

mamaplus