mamaplus

Meghan Markle explică de ce și-a botezat fiul cu prenumele Archie

0
//
13.04.2020

Harry și Meghan au renunțat la titlurile regale, s-au mutat în Los Angeles, se pregătesc să-și lanseze oficial organizația caritabila și urmează să sărbătorească primul an de viață al fiului lor, micuțul Archie. Cu această ocazie, foștii duci de Sussex au decis să explice semnificația din spatele numelui băiatului lor. Aceasta are legătură și cu viitorul lor brand personal și cu denumirea organizației pe care o vor conduce.

Ei au dezvăluit publicației britanice The Telegraph: "Înainte de Sussex Royal, am vrut ca brandul nostru personal să fie Arche, un cuvânt grecesc ce reprezintă o sursă de acțiune. Ne-a plăcut acest concept pentru organizația caritabilă pe care sperăm să o construim într-o zi și a devenit inspirația pentru numele fiului nostru. A face ceva cu sens, a face ceva care contează."

După nașterea din 6 mai 2019 a lui Archie, au existat multe speculații despre numele său. Mulți au crezut că denumirea este o prescurtare pentru Archibald, numele unuia dintre strămoșii Prințesei Diana, Archibald Campbell, cel de-al 9-lea Conte de Argyll. Archibald este, de asemenea, un nume scoțian aristocratic, care a fost popular încă din Evul Mediu.

O dată ce a fost făcut public certificatul de naștere al micului prinț, fanii s-au convins însă că Archie este numele trecut în documentul oficial și că Meghan și Harry au ales cu un alt scop prenumele.

Mergând pe aceeași idee grecească de "a acționa", cei doi au fondat și organizația Archewell, pe care vor să o oficializeze în curând: "Este un nume care combina acest cuvânt străvechi pentru forță și acțiune și altul, care evoca resursele pe care trebuie să le obținem fiecare pentru a face o schimbare în bine."

mamaplus