mamaplus

Meghan Markle: ”Când ai un copil e ca un hobby, dar când ai doi, de-abia atunci vorbim de parenting”

-
//
19.11.2021

Meghan Markle a fost invitata specială în emisiunea The Ellen DeGeneres Show, acolo unde a făcut câteva dezvăluiri despre cei doi copii ai săi. Mai mult, telespectatorii au avut ocazia să-l admire pe cu fiul ei în vârstă de doi ani, Archie, într-o nouă imagine. Băiețelul apare în timp ce hrăneşte găinile din curtea casei lor din Montecito, California.

mamaplus

Internauții nu au trecut cu vederea faptul că Archie are părul roșcat, la fel ca tatăl lui Harry. Meghan a afirmat în cadrul interviului că lui Archie îi place să fie fratele mai mare al lui Lilibet Diana, fetița lor născută în luna iunie a acestui an.

“Cineva ne-a spus mie şi lui Harry că, atunci când avem un copil, vorbim de un hobby, dar când avem doi, de-abia atunci vorbim de parenting”, a mărturisit Meghan în emisiune.

Totodată, prezentatoarea Ellen DeGeneres a dezvăluit pentru public că micuței Lilibet încep să-i apară primii dințișori și a recomandat o soluție: „Tequila, orice”, a afirmat Ellen. „Asta e mătușa Ellen”, a spus Meghan zâmbind. „De-aia nu am copii”, a răspuns DeGeneres.

Meghan i-a mai spus lui Ellen că mutarea în California i-a făcut pur și simplu fericiți pe ea și pe soțul ei.