mamaplus

Mămici celebre de la noi, alături de micuții lor, în imagini adorabile de sărbători (Partea II)

-
//
03.01.2020

Așa cum v-am promis, revenim cu o nouă serie de imagini superbe de sărbători, publicate recent de mămici cunoscute publicului nostru. Alături de familiile lor, aceste femei știu să inspire și să demonstreze o dată în plus că maternitatea este o perioadă extraordinar de frumoasă și specială. Prima parte a articolului o găsești AICI.

Cornelia Ștefăneț

Moștenitoarea familiei Ștefăneț, Alexandra, este o fetiță veselă și talentată, iar recent a pășit pentru prima oară pe scenă alături de mămica ei. 

Lana Flor

mamaplus

Cât de mari s-au făcut fetele solistului SunStroke Project, Serj Ialovițchi! Xenia și Polina și-au pus pijamalele comode și, alături de mămica și tăticul lor, s-au distrat de minune la ședința foto organizată recent.

Tatiana Maxian

mamaplus

Mămică a trei copii – Riana, Ianis și Ilie, interpreta Tatiana Maxian este mândră că au împodobit pomul de Crăciun împreună. Familia Maxian adoră ținutele asortate și este cu adevărat admirabilă.

Olga Țipordei

mamaplus

Femeia de afaceri Olga Țipordei are o fetiță foarte dulce. Adelina are 2 anișori și a participat recent la primul său matineu.

Irina Kovalsky

mamaplus

Mamă a trei copii, interpreta Irina Kovalsky spune că pentru ea familia va fi mereu pe primul loc. Ea a devenit mămică pentru a treia oară pe 21 noiembrie 2019.

Veronica Bolgari-Paladi

mamaplus

Alături de fiul lor Lucian, Veronica și Ion Paladi au pășit în noul an cu multe gânduri pozitive și o ședință foto superbă, în preajma pomului de Crăciun.

Cristy Rouge

mamaplus

În noaptea dintre ani, intepreta și femeia de afaceri Cristy Rouge a publicat prima poză cu micuța sa Emma. O imagine cât o mie de cuvinte!

Ana Irina

mamaplus

Dacă s-ar oferi un premiu pentru cea mai nonconformistă ședință foto de Crăciun, atunci cu siguranță că Ana Irina Petrea l-ar câștiga. În acest an, ea a fost mai ingenioasă și a zis să mizeze pe umor.

Tatiana Heghea

mamaplus

Cu brăduțul aranjat și cadourile pregătite, interpreta Tatiana Heghea și fetița ei Regina Raluca și-au pus pijamalele și s-au distrat ca între fete în fața aparatului de fotografiat.

Katy Black

mamaplus

Micuțul Eugen adoră să pozeze, iar asta se vede cu ochiul liber și în pozele de sărbători, lansate recent de bloggerița Ecaterina Cebotari sau Katy Black. În ajunul Anului Nou, băiețelul a împlinit 2 luni.