mamaplus

Mama eroină Alexandra a fost asistată la naștere de 40 de medici! Ea a născut cvintupleți

0
//
11.01.2021

Alexandra Kinova este femeia care a fost cap de afiș în presa internațională în anul 2013, atunci când a adus pe lume patru băieți și o fetiță. Având 23 de ani și fiind la prima sa naștere, femeia habar nu avea ce aventură mare o aștepta în continuare...

Alexandra a fost asistată la naștere de 40 de medici, pentru ca totul să decurgă fără incidente. După această performanță, tânăra a intrat în istoria Cehiei, fiind numită și mamă eroină, după ce a născut cvintupleți concepuți pe cale naturală.

mamaplus

În timpul sarcinii tânara primise vestea că va avea gemeni, însă ulterior, medicul ginecolog a făcut o ”actualizare” a noutății spuse mai devreme și a concretizat că ea urmează să devină mama a cinci copii.

”În acel moment am rămas șocată de ceea ce mi-a spus medicul. Nu îmi venea să cred!”, povestea Alexandra Kinova într-un interviu oferit după naștere.

mamaplus

Pentru a exclude orice riscuri, nașterea a avut loc prin cezariană, iar femeia a adus pe lume patru băieței și o fetiță absolut sănătoși. Ea a născut la cea mai bună maternitate din Praga, unde a fost asistată de 40 de medici.

Fetița se numește Tereza, iar baieții – Michael, Deniel, Alex și Martin.“Când mă uit la ei atunci când dorm sau când îi hrănesc, este un sentiment atât de minunat, pe care nici măcar nu pot să-l descriu”, mai mărturisește Alexandra.

Ești curios să-i vezi pe cei 5 copilași voinici cum arată astăzi? Câteva imagini au apărut recent pe rețelele sociale, spre bucuria celor care își amintesc cu admirație de acest caz absolut miraculos.

mamaplus
mamaplus