mamaplus

Mai dulce nu se poate! Cele mai adorabile imagini cu nou-născuții vedetelor de la noi

-
//
05.02.2021

În primele luni de viață ale bebelușului, mămicile simt o mulțime de stări, au zeci de întrebări (mai ales dacă e primul copil) și dincolo de lacrimi, griji și insomnii, există mânuțele moi și mici, ochișorii întredeschiși și gângureala dulce ca o melodie pe care ai putea să o asculți toată viața. Aceste momente sunt unice și merită un loc de cinste în albumul familiei. La fel au făcut și proaspetele mămici cunoscute publicului de la noi, care și-au surprins copilașii în poze și filmulețe absolut adorabile.

Daniela Costețchi și fiica Leila

mamaplus

De aproape 4 luni, tânăra bloggeriță Daniela Costețchi este mămica unei fetițe dulci și carismatice. Leila a avut parte și de câteva ședințe foto în tot acest răstimp, fiind răsfățata familiei.

mamaplus

Zâmbetul, mirosul lor, privirea lor te fac să uiți și să-ți zici în sinea ta, că s-a meritat. Femeile își oferă 9 luni din viață pentru a-i da o inimă care să bată copilului, apoi își oferă toată viața pentru a-l crește și-ai oferi TOT”, spune Daniela.

Katy Black și adorabilul Simon

mamaplus

Micuțul Simon Cebotari a venit pe lume într-o zi cu multă zăpadă – pe 26 ianuarie 2021. Vloggerița Katy black a devenit mamă pentru a doua oară și spune că se simte perfect, deși ultimele săptămâni de sarcină au fost mai anevoioase. Simon a adus foarte multă bucurie în familie, iar primele imagini cu el au adunat sute de aprecieri și comentarii siropoase.

Tatiana Granciuc și micuțul Daniel

mamaplus

Micuțul prezentatoarei TV Tatiana Granciuc împlinește fix jumătate de anișor luna aceasta, fiind un băiețel dulce și adorat de întreaga familie. Proaspăta mămică a împărtășit mai multe imagini cu Daniel, spre bucuria urmăritorilor săi de pe Instagram.

mamaplus

”Mirosul tău, mai frumos decât orice parfum din lume, glasul tău e cea mai îndrăgită melodie, zâmbetul tau mă face atât de fericită... Ești întregul meu univers.”, afirmă cu blândețe Tatiana Granciuc.

Valeria Țurcan și fiul Saul

mamaplus

Acum două zile, fiul food bloggeriței autohtone Valerie’s Food a împlinit o lună de când a venit pe lume ca să o fac mai luminoasă și mai frumoasă. Saul este un băiețel fotogenic și adoră să stea la poze, după cum mărturisește Valeria.

mamaplus

”La moment nu am cuvinte de-ajuns ca să-mi exprim sentimentele. Gândurile sunt încurcate, la fel și sentimentele. Un lucru știu sigur că acest omuleț va fi mereu alături de noi și o să creștem frumos împreună. (…) Nu pot să cred că el ne-a ales pe noi și suntem Fericiți să fim părinții lui. Abia așteptăm să vedem ce urmează…”, scrie Valeria Țurcan pe Instagram.

Maria Marian și mezinul familiei, Călin

mamaplus

Prezentatoarea TV Maria Marian a devenit mamă pentru a doua oară acum aproximativ 5 luni, iar acest eveniment i-a adus o bucurie imensă. Micuțul Călin este un bebeluș extrem de iubit, adorat și așteptat. Menționăm că Maria mai are un băiețel în vârstă de 6 ani.

Anna Casian-Musteață și fiica Lia

mamaplus

La 31 de ani, bloggerița Anna Casian-Musteață a născut al treilea copilaș, foarte așteptat de întreaga familie. Frățiorul și surioara Liei au îmbrățișat-o cu o mare dragoste și căldură.

”Lia a venit în familia noastră parcă pentru a o completa. Parcă e acea piesă de puzzle care lipsea pentru a face întreaga imagine. Ea e ceea de ce aveam noi nevoie.”, susține autoarea blogului Sunt Mamă.