mamaplus

La 46 de ani, o cântăreață de muzică populară va deveni bunică și mamă în același timp

0
//
13.01.2021

Uneori, viața ne rezervă surprize neașteptat de frumoase! Este și cazul interpretei de muzică populară Angela Rusu care, la cei 46 de ani ai săi, urmează să devină mamă și bunică în același timp. Angela va naște o fetiță, asemeni fiicei sale, Larisa.

Diferența dintre bebelușii celor două viitoare mame este de doar cinci săptămâni. Larisa, fiica Angelei va naște prima, în aprilie sau mai, iar cântăreața la începutul lunii iunie. Cântăreața de muzică populară din România, Angela Rusu, spune că a apelat la o clinică de fertilizare in vitro, pentru ca minunea să apară în viața ei.

mamaplus

„Trăim bucuria la dublu. Anul acesta voi fi şi bunică, şi mamă. Larisa este însărcinată cu cinci săptămâni înaintea mea. Eu voi naşte în iunie, la început, iar ea, în aprilie-mai, va naşte natural. Fiicele noastre vor creşte şi se vor putea juca împreună”, a povestit Angela Rusu.

Larisa va deveni soră și mamă. Fetița Angelei Rusu va fi mătușa fetiței ei

Larisa este fata cea mare a Angelei Rusu. Ea este de profesie psiholog și are 25 de ani. Larisa este căsătorită și locuiește în Sibiu cu soțul său. Odată ce va aduce copilul pe lume, fetița sa va fi nepoata interpretei care îi va fi bunică, dar și nepoata fiicei Angelei Rusu, care îi va fi mătușă. Asta pentru că următorul copil al artistei va fi sora Larisei, dar cea mai mică, pentru că Rebeca, a doua fiică a Angelei Rusu, va deveni sora mijlocie.

mamaplus

„Am devenit mamă la vârsta de 21 de ani. Acum, Larisa are 25 de ani. Sunt tare mândră de amândouă. Larisa e psiholog și e căsătorită de doi ani, se pregătește să mă facă bunică. Iar mezina are 18, la anul are Bac-ul, dar deja și-a ales meseria. Lucrează ca make-up artist, câștigă banii ei. I-am făcut un mic studio și pot să spun că, la câte programări are, se poate întreține singură. Mă machiază și pe mine, iar eu plătesc dublu. Pot să spun că sunt fericită, liniștită și mândră de fetele mele. Niciuna nu a vrut să îmi urmeze în carieră, deși le-am susținut, însă pentru mine e important să facă ce simt ele că îți doresc”, a povestit Angela în cadrul unui interviu recent.